Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het afvalbeleid van Andela werpt zijn vruchten af !!

 

20140428_092651

De huurder heeft er zijn aanhanger bij gezet

 

Aan de Bornerbroeksestraat en de omringende straten bij centrum zuid hebben de buurtbewoners erg veel last van zwerfvuil.
Het pand aan de bornerbroeksestraat 57, verhuurd door een autohandelaar/ vastgoedmakelaar wonen wel 20 legale en illegale mensen die het niet zo nauw nemen met de hygiëne. Vorige week is er de grijze bak geleegd en deze week ligt het al weer vol met zwerfvuil. De huurder heeft er zijn aanhanger bij gezet om te doen voorkomen alsof er binnen afzienbare tijd schoon schip wordt gemaakt, maar het is na het plaatsen van de aanhanger akelig stil gebleven…..

Wanneer gaat de gemeente nu eindelijk eens iets doen aan dit soort overlast?
Burgemeester Hermans maakt zich druk om de voetbal, maar dit is een veel groter probleem in onze mooie stad!

Emiel Nijmeijer

20140428_092626

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Het afvalbeleid van Andela werpt zijn vruchten af !!”

 1. Chris schreef:

  Het is juist dat lammetakkige tokkievolk waar wat aan gedaan moet worden door iedereen..
  Moet de gemeente het weer op knappen? En ik dus weer meer gemeentelijke belastingen gaan betalen voor dit knakenvolk??
  Tzal wel…

 2. […] hij de zooi daarmee afvoert. En wat u ziet op de foto is blijkbaar de rommel van slechts 1 dag, aldus de website van Partij Vrij Almelo! Als we dat met z’n allen ook zo gaan doen in Almelo dan … ach laat maar. Bewoners […]

 3. Ronald Lubach schreef:

  Enigszins ben ik het met je eens Chris, maar…, toch ben ik ook van mening dat de gemeente wel wat mag doen. Het is wat mij betreft te makkelijk om eenzijdig iets weg te nemen als je niet een alternatief of goede uitleg biedt.
  Ik ben er ook achter gekomen dat scheiden van afval al een stuk helpt. Natuurlijk kun je ook anders inkopen waardoor je minder afval hebt, maar nog steeds hebben we dank zij de “consumer” maatschappij meer afval dan 40 jaar geleden toen we enkel een metalen bakje hadden.
  Met een gezin is het erg moeilijk om niet een container vol te krijgen.

  wij hebben de zaak vlakbij het Bos(je) achter het Rietstation. (Nijrees) Ik zie daar de hoeveelheid vuilnis (en er werd al flink gedumpt) alleen maar meer worden. Niet zo lang geleden reed ik over de Weitemanslanden en zag daar een bankstel in het wild staan.

  Als mensen hun financieën zien slinken en hun afval niet meer gratis weg kunnen brengen, dan wordt het gedumpt.
  Niet goed, moet voor gestraft worden, maar wel logisch.

  Dus volgens mij prima wat Andela heeft bekokstooft, maar biedt ook een alternatief, of geef goede uitleg hoe het anders/beter kan.

  Maar goed, dat is slechts mijn bescheiden en onbeduidende mening.

Leave a Reply