Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo boos op burgemeester Hermans

 

COEN6366

Foto’s Coen Mulder 

 

Dit stond ongeveer een jaar geleden in Tubantia: Circus Belly Wien geweigerd uit angst voor rellen Circus Belly Wien mag niet zijn tenten in Almelo opslaan omdat er kans is dat de openbare orde dan wordt verstoord. Dat vertelde een vertegenwoordiger van de gemeente woensdag aan de leden van de bezwaarschriftencommissie.

De gemeenteraad van Almelo heeft een motie aangenomen waarin ze zich uitspreekt tegen circussen met wilde dieren maar zie het resultaat. Het demissionair college  dat eerder een motie van de Partij Vrij Almelo niet uitvoerde, leegstand binnenstad,  Lapt ook deze motie aan zijn laars. Burgemeester Hermans weet heel goed dat het handhaven van de openbare orde tijdens bezoeken van Belly Wien elders in het land op problemen stuitte. Daarbij kwam het onder andere tot aanvaringen tussen dierenactivisten en het personeel van het circus over de wilde dieren van het circus.

Het Duitse circus dat zichzelf roemt als ‘het circus met de meeste dieren’ blijkt het niet zo nauw te nemen met de regels. De AIVD en de politie zouden een hetze tegen het circus zijn begonnen. Zulke idiote theorieën houd dit “circus”er op na. De Partij Vrij Almelo zal de burgemeester om opheldering vragen. Een circus met wilde dieren in Almelo is niet van deze tijd. Zijn wij nu gek of is het dit college dat zijn eigen wetten hanteert, weer ten koste van dieren. 

Partij Vrij Almelo

http://www.vrijalmelo.nl/2012/05/circus-met-wilde-dieren-voortaan-taboe-in-almelo/

http://hndb.nl/2014/04/circus-belly-dat-moeten-we-niet-willen/

 

COEN6361

COEN6352

COEN6414

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply