Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De teloorgang van de Almelose politiek

 

raad8529-64-600x398Gemeenteraad Almelo

 

We zijn twee maanden verder en nog steeds wachten we op een nieuw college die de vele problemen in onze stad moeten aanpakken.  De oppositie heeft zijn bezorgdheid al uitgesproken maar ook zij zijn niet in staat openheid van zaken te krijgen. Weet u nog de woorden van formateur Blom? De onderhandelingen zullen in alle openheid plaatsvinden. Mooi niet dus. In de brief waarin sommige oppositiepartijen hun bezorgdheid uitspraken werd er voorbij gelopen aan de belangen van de Partij Vrij Almelo. Ook wij maken ons zorgen maar daar hadden ze geen boodschap aan schijnbaar. Dit bewijst maar weer eens de amateurisme van deze zogenaamde politieke partijen. En dan verwonderen ze zich erover dat er zo weinig opkomst was bij de verkiezingen. Wie heeft er nog vertrouwen in de Almelose politiek, politieke partijen die toch niet luisteren naar de kiezer. LAS bood zich direct al aan in het college plaats te willen nemen en hadden al een wethouder van buitenaf. Dit ging om de heer Eshuis voormalig ambtenaar van de gemeente Almelo die daar ook een verleden heeft. Dit was voor PvdA en CDA onverteerbaar zodat ze buitenspel werden gezet. LAS is tenslotte een partij waarin de heren Eshuis en Hubers op de achtergrond aan de touwtjes trekken wat het BBA betreft.

In het T.C.Tubantia krantje komt er ook weinig naar buiten, maar wat kan je anders verwachten van deze zwakke redactie. Als ik er chef was had ik ze allemaal vervangen want ze voegen niets toe aan het nieuws. Ze proberen zelfs de Partij Vrij Almelo monddood te maken omdat ze denken een link te zien met de PVV. Om eerlijk te zijn is die band er ook en daar zijn we meer dan trots op. De redactie van Tubantia hangt met de oren naar het college omdat ze zelf de kwaliteit niet hebben om een eigen mening te hebben. Ik heb me rot geërgerd tijdens de verkiezingsdebatten aan de redacteuren waarin geen enkele scherpte zat aan vragen laat staan kennis van zaken. Maar de Partij Vrij Almelo blijft meer dan actief ondanks de boycot van Tubantia. Zoveel abonnees hebben ze toch niet meer.  Alle bewondering voor onze politieke voorman Harry de Olde die gewoon doorgaat, soms 24 uur per dag. Daar zouden al die Europese zakkenvullers eens een voorbeeld aan moeten nemen.

Stemadvies van ons voor 22 mei, stem PVV, tegen de Europese Unie. Of wilt u zich nog langer laten uitkleden door die Mega-Graaiers in Brussel. Weg met de Europese Unie en een Nederland die zijn grenzen op slot doet. Zorg dat u gebruik maakt van uw stemrecht

Dick Dooren

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply