Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
“Een avond die ik nooit meer vergeet” (ingezonden)
010-31-600x387

                                                                                                                                                                                                                                           Die ene zomeravond

daar in de struiken een zacht gehuil voorzichtig ga ik kijken.

Vastgebonden aan een boom een nieuw vakantieslachtoffer die arme hond 2 zielige ogen doen mij genoeg beseffen.

Soms vraag ik me af waarom mensen zo onmenselijk zijn…

Inge

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply