Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Geachte (nieuwe) leden van de Almelose raad
002
                                                                                                                                                                                                                   Henk Stegehuis  “Hoofdlijnen Nederlands Recht”
                                                                                                                                                                                                                                Eindelijk blijkt er een doorbraak te komen in de geruchtmakende en zeer dubieuze poortaffaire van de gemeente Almelo waar antiekhandelaar Henk Stegehuis aan de Haven NZ al bijna 10 jaar lang het slachtoffer van is.
Recentelijk hebt u allen een bericht ontvangen via de griffie van klokkenluider ambtenaar dhr. W.
Destijds waren o.a. (zoals beschreven in de Twentse Courant Tubantia) de raadsleden G. Stork, F. Gerritsen, J. Hammink, B. Hummels, G. Kamphuis en ondergetekende een groot voorstander van onderzoek dossier poortaffaire met strafbare ?? feiten uit de periode burgemeester M. Knip en later!  Maar voordat de rekenkamercommissie aan het werk ging, werd deze ambtenaar (waarschijnlijk) het zwijgen opgelegd.
                                                                                                                                                                                                                                  Het laatste jaar heb ik, raadslid van de Partij Vrij Almelo meermaals getracht deze zaak alsnog te openen wegens integriteitsbevordering. Ondanks alle tegenwerking die ik ondervonden heb van hogerhand laat je jezelf niet snel opzij zetten en ga je juist harder lopen. In het belang van deze integriteitsbevordering gaat nu ook de nieuwe LAS ?? partij zich sterk maken voor openbaring van dit dossier.
                                                                                                                                                                                                                                 Van raadsleden moet immers worden verwacht dat ze een goed normbesef hebben waarbij het algemeen belang voorop staat. Daarom kies ik voor een integer beleid die niet aan mijn rechtvaardigheidsgevoel knaagt…… de misstanden onverbloemd benoemt en duidelijk integriteit vooropstelt.
                                                                                                                                                                                                                                   De waarheid over de Poortaffaire moet nu eindelijk eens naar buiten komen zodat later ook op uw integriteit niets aan te merken valt gezien de brief van de klokkenluidende ambtenaar die naar buiten dreigt te komen ondanks alle tegenwerking van college en media.
                                                                                                                                                                                                                           Harry de Olde
Raadslid (PVA)
007

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Geachte (nieuwe) leden van de Almelose raad”

  1. Chris de Vries schreef:

    goedzo

Leave a Reply