Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Moord op Fortuyn: gestoorde gek of samenzwering?

 

darkisland

                                                                                                                                                                                                                        Volkert van der Graaf heeft twee derde van zijn straf uitgezeten en komt daarom vandaag voorwaardelijk vrij. Hij mag geen contact met de media en nabestaanden zoeken en ook mag Van der Graaf niet in Den Haag, Rotterdam of Hilversum komen. Het is onduidelijk uit welke gevangenis hij is gekomen.

Het is ook onduidelijk waar Van der Graaf gaat wonen. Ten tijde van de moord woonde Van der Graaf in Harderwijk, maar de gemeente wil niet zeggen of hij terugkeert.

Zou Volkert van der Graaf de moord op Pim Fortuyn alleen hebben bedacht? Alles wijst erop dat Volkert zijn daad solitair heeft uitgevoerd. Wat in ieder geval zeker is, dat heel wat hooggeplaatste mensen waren opgelucht, toen Pim Fortuyn was geëlimineerd. En of er andere krachten in het spel waren? Georganiseerde linkse activisten, hooggeplaatste Nederlandse politici, veiligheidsdiensten? Nederland zal dit hoogstwaarschijnlijk nooit te weten komen!

http://hetuurvandewaarheid.info/2013/06/05/de-moord-op-pim-fortuyn-was-een-loepzuivere-politieke-moord/

http://www.smolderstilburg.nl/filmpjes/pim-fortuyn-als-mij-wat-gebeurt.wmv

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Moord op Fortuyn: gestoorde gek of samenzwering?”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Men heeft bij deze samenzwering een gestoorde gek gebruikt als bliksem-afleider. Net zoals bij de vuurwerkramp in Enschede zal de waarheid nooit boven tafel komen !!!

Leave a Reply