Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PvdA = Kat in het nauw (ingezonden)

hero-scaredy-cat

 

De anti-PVVcampagne van het PvdA is een wanhoopspoging om de almaar doorgaande neergang om te buigen. Niet meer en niet minder. En verre van origineel. D66 is groot geworden door zich tegen Wilders af te zetten. De PvdA denkt dat trucje te kunnen herhalen. Maar het zal niet gaan werken.

De PvdA zit in een neergaande spiraal en wordt opgeslokt door enerzijds de D66 (alternatief voor ambtenaren) en anderzijds SP (alternatief voor de minima). De 3e doelgroep, de (moslim) allochtonen, keren zich ook van de PvdA af, want Samsom/Asscher krijgen het niet meer voor elkaar om de voorkeursbehandeling van hen in stand te houden.

Kortom, het zal binnen enkele jaren over en sluiten zijn voor de PvdA.

M.J.

 

(reactie)

Samsom ’s PvdA nog maar 10 (tien) zetels….

Samsom's PvdA heeft nog 10 (tien) zetels over

De arbeider die voorheen op de PvdA stemde maakt zich echt niet druk over de zogenaamde foute vrienden van Geert Wilders in Europa. Die windt zich eerder op over PvdA’ers die blunder op blunder stapelen en toch een flinke zak ‘wachtgeld’ mee naar huis krijgen of na een paar jaar in de politiek groot geld gaan verdienen in het bedrijfsleven.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “PvdA = Kat in het nauw (ingezonden)”

  1. Sjoerd Visser schreef:

    Dat noemt men slinks 😉

Leave a Reply