Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Agendapunt 10 “Beleidsplan samen mee(r) doen, vanuit vijf dimensies naar één transformatie”

logo pva

Amendement PVA

 

De Raad van de gemeente Almelo in vergadering bijeen op 24 juni 2014;

Besluit in het raadsvoorstel de volgende tekst:

14. In te stemmen met de visie om samen met werkgevers voor zoveel mogelijk mensen een werkplek te bieden, waarbij gekeken wordt naar de capaciteiten en mogelijkheden van mensen en waar hun kansen op de arbeidsmarkt liggen;

te wijzigen in:

14. In te stemmen met de visie om samen met werkgevers voor zoveel mogelijk mensen een werkplek te bieden, waarbij gekeken wordt naar de capaciteiten en mogelijkheden van mensen en waar hun kansen op de arbeidsmarkt liggen. Maar als er geen passend werk wordt gevonden je wel een andere baan moet accepteren die aansluit bij je lichamelijke gesteldheid en je mogelijkheden.

1) Om werk ervaring op te doen.

2) Om sociale contacten te kunnen blijven onderhouden met de maatschappij

3) Het staat op je CV, wat je in een verdere sollicitatie kan helpen naar een vaste baan.

                                                                                                                                                                                         Dit amendement is verworpen met 24 stemmen tegen en 9 stemmen voor.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply