Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het houden van huisdieren toestaan

 

2607162432

 

De eenzaamheid van bejaarden uit de wereld te helpen. De aanwezigheid van een huisdier is een kosteloos medicijn die het leven weer een zinvolle wending geeft. Het kost de belastingbetaler geen cent.

Dat is prettig voor de ouderen, want huisdieren hebben positieve effecten op hun gezondheid. Helaas blijkt ook dat de zorg voor huisdieren in de instellingen vaak slecht geregeld is.

Het houden van huisdieren vermindert de eenzaamheid, houdt mensen langer alert en werkt stress verlagend. Alle reden dus voor zorginstellingen om de bewoners toe te staan hun huisdier mee te nemen.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply