Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
The Rolling Stones in Israel

 

stones

 

The Rolling Stones treden normaal op 4 juni 2014 op in het Hayarkon Park in Tel Aviv, Israël. Van de oorspronkelijke band zijn er nog maar drie actief met name leadzanger Mick Jagger (70 jr.), gitarist Keith Richards (70 jr.) en drummer Charlie Watts (72 jr.). Het vierde bandlid, gitarist Ron Wood (66 jr.), kwam er pas bij in 1974 en is “de jongste” van de tegenwoordige vierkoppige band van bejaarde rockers.

http://youtu.be/_lNP-x94-SE

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “The Rolling Stones in Israel”

  1. Chris de Vries schreef:

    Mooi park..
    Goede herinneringen aan…

Leave a Reply