Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Voor het eerst in Almelo een wethouder dierenwelzijn

 

DSCN0781

 

Het is velen misschien nog niet eens opgevallen maar sinds de installatie van een nieuw college heeft Almelo een wethouder dierenwelzijn. Dat is in de lokale bestuurlijke geschiedenis niet eerder voorgevallen. Het is Irene ten Zeldam (CDA) die overigens ook andere zaken in haar portefeuille heeft, zoals o.a. Dienstverlening, Volksgezondheid, Plattelandsontwikkeling, Jeugdzorg, Onderwijs, Duurzaamheid en Milieu.

Afgelopen woensdag 4 juni sprak de heer Filip van As, wethouder van de stad Zwolle in het programma “Dierenzorg” dat op elke 1e woensdag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur te horen is op omroep Almelo (AAFM) en volop aandacht schenkt aan dieren. Van As die lid is van de ChristenUnie sprak over zijn taak als wethouder dierenwelzijn van de gemeente Zwolle en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook reageerde hij op de plannen van de stichting “help nieuw dierenzorgcentrum Almelo” die plannen heeft om een Dieren Welzijn Centrum te bouwen in Almelo.

Deze stichting gaat op korte termijn met mevrouw Irene ten Seldam om tafel zitten om te bespreken wat de gemeente en de stichting voor elkaar kunnen betekenen.

Luister hieronder naar het volledige interview:

http://omroepalmelo.beluisteren.nu/gemist/1/040620142000.mp3

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Voor het eerst in Almelo een wethouder dierenwelzijn”

  1. dick dooren schreef:

    Goede zaak

Leave a Reply