Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hondje valt flauw van opwinding
Categories: Algemeen

 

hond

 

In het Amerikaanse Murrysville is een hondje flauwgevallen van opwinding. Haar baas, een vrouw die twee jaar in Sloveniƫ woonde en werkte, kwam namelijk weer thuis. En daar was de hond heel erg blij mee, schrijft First Coast News. Misschien iets te blij.

 

http://www.firstcoastnews.com/story/news/weird/2014/07/28/dog-faints-reunited-owner/13261627/

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply