Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Onderzoek onder alle bestuurders in Nederland

 

be

Onderzoek onder bestuurders

 

Geachte heer De Olde,

U kreeg van ons de uitnodiging mee te doen aan ons onderzoek onder alle  bestuurders in Nederland. Diverse artikelen verschenen op NU.nl: ‘Lokale  politici zien niks in dubbelmandaat’, ‘Burgemeester moet pedoseksueel kunnen  weigeren’ en ‘VVD en PvdA totaal verdeeld over uitgeprocedeerden’.

Alle onderzoeksresultaten kunt u bekijken op: http://www.overheidinnederland.nl/informatie/top-onderzoek/s/437

Wij willen u hierbij nogmaals bedanken voor uw deelname.

Met vriendelijke groet,

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl
Martijn Hulsen, directeur  Overheid in Nederland

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply