Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ouderen geven de regering een diepe onvoldoende voor het zorgbeleid

 

old

 

Meer dan 500 ouderen hebben in april 2014 aan dit onderzoek meegedaan. De Senioren Barometer 2014 is een initiatief van de bijzondere leerstoel ouderenbeleid. Ouderen geven de regering een diepe onvoldoende voor het zorgbeleid. De senioren Barometer 2014 laat zien dat vooral mensen ouder dan 75 jaar kritisch zijn over de sluiting van verzorgingshuizen en de bezuinigingen op ouderenzorg. Ook over de participatiesamenleving zijn ze sceptisch.

In april 2014 heeft de Senioren Barometer waarvan de uitslag nu bekend is, meer dan 500 ouderen gevraagd naar hun mening over het functioneren van de regering. De barometer, ontwikkeld omdat de mening van ouderen in andere onderzoeken te weinig aan bod komt, laat zien dat het veiligheidsbeleid er met een 5.5 nog het minst slecht af komt. Het regeringsbeleid in het algemeen, maar ook het specifieke jongerenbeleid kreeg een 5. Voor onderwijsbeleid gaven de ouderen een 4.5. Nog lager beoordeelden de ouderen het ouderenbeleid (een 4). Het zorgbeleid kreeg zelfs een zeer diepe onvoldoende (een 3.5).

http://www.seniorenbarometer.nl/

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply