Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Twee onafscheidelijke vrienden
Categories: Algemeen

 

Barrie Hayman, 65, with Star the duck, watching the Rugby on TV at home. Eastleigh, Devon. 8 September 2011  See SWNS story SWDUCK; An 11 week-old duckling shunned by its family has taken such a shine to his new 'dad' it follows him around everywhere - including the PUB. Barrie Hayman, 65, cuts an unusual figure in his hometown of Eastleigh, north Devon, where devoted duck Star is never far behind. The Indian Runner Duck - abandoned at birth - waddles a few paces behind Barrie, who rescued it as a chick. Since then, the pair have become inseparable, with Star flapping his wings and stamping feet if left alone by his new 'dad', and is a regular down his local boozer. Barrie said: ''He just won?t leave me and so now we go everywhere together.

 

Star is niet zo maar een eend, maar een eendje met een voorliefde voor bier. Drie jaar geleden werd hij gevonden door Barrie Hayman en sindsdien is dat zijn boezemvriend.

Hij is erbij als hij auto rijdt, hij gaat mee naar de supermarkt en zelfs als Barrie Hayman een avondje in de kroeg zit, wordt hij vergezeld door zijn beste vriend: een eend genaamd Star.

De eend was nog maar een paar dagen oud toen hij, verlaten door zijn familie, werd gevonden door Hayman. Vrijwel direct waggelde hij zijn adoptievader achterna, waar hij ook naartoe ging. En dat doet hij nu nog steeds. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk.

Star beschouwt zijn redder als een vaderfiguur en wijkt geen moment van zijn zijde. “En dus gaan we overal samen naartoe”, aldus Hayman. In Devon zijn de meeste mensen inmiddels aardig gewend aan het bijzondere duo. “Iedereen is dol op hem”, zo claimt Hayman over zijn beste vriend.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply