Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Armeense genocide-ontkenners minstens zo erg als ISIS-demonstranten

 

467599317_fcd55c1588_b

 

Niet toegeven aan diplomatieke druk uit Turkije om Armeense genocide te ontkennen.

Vrijdag 22 augustus werd het provinciale politieke jaar in Overijssel geopend in het Rijksmuseum Twente in Enschede. Er waren toespraken van de Commissaris van de Koning, mevrouw Ank Bijleveld, en de burgemeester van Enschede, de heer ‎Peter den Oudsten.

Beide bestuurders spraken hun grote zorg uit over de huidige internationale problemen. Oekraïne, Syrië en Irak werden met name genoemd. Vooral de heer van Oudsten sprak duidelijke taal over de genocide die nu bezig is, maar ook over de genocide van 99 jaar geleden.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/08/armeense-genocide-ontkenners-minstens-zo-erg-als-isis-demonstranten

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply