Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Petje af voor een sterke 80 jarige dame

 

Een sterke dame, die tegen de stroom durft in te roeien. Of het nu om dierenbescherming of over politiek  gaat, ze geeft ongezouten haar mening en treedt ook in actie.

Vandaag wordt ze 80.  Gelukkige verjaardag, Brigitte!

Hieronder een video over een gedeelte van haar rijk gevulde leven:

 

 

http://dierenactivisten.wikispaces.com/Brigitte+Bardot

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply