Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Voedselbank Midden Twente: duizenden kinderen in regio zonder ontbijt naar school

 

images7KM3E0XK

 

In de regio Twente/Achterhoek gaan dagelijks duizenden kinderen zonder eten naar school. Dat zegt woordvoerder Han Eulderink van de Voedselbank Midden Twente. Daarbij groeit het aantal klanten voor de voedselbank in Twente nog steeds, aldus Eulderink. “Vooral in Enschede groeit en groeit het……

 

http://freedombytes.info/magazine/algeme…ar-school/

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Voedselbank Midden Twente: duizenden kinderen in regio zonder ontbijt naar school”

  1. Het ORAKEL van Armelo schreef:

    Dat er grote armoede is dat weten we allemaal en is een schande voor Nederland en die uitvoerders in Den haag moeten hun ogen uit hun kop schamen. Echter heb ik bij sommige wel bedenkingen, ik loop regelmatig langs de voedselbank en zie dan mensen in dikke Mercedessen of vette Amerikaanse pick up hun eten ophalen, word het niet ineens tijd om dit nader door te lichten??? zodat er meer voedsel beschikbaar komt voor die gene die het ook daadwerkelijk nodig hebben!

Leave a Reply