Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Rituele slacht/offerfeest moet verboden worden (ingezonden)

slaughter

Geachte redactie,

Steeds vaker blijkt  dat politici de werkelijkheid niet kunnen of willen zien en slap optreden. Het dierenwelzijn wordt niet bevorderd door het toestaan van rituele slacht/ islamitisch offerfeest. Dat deze rituele slacht vermeld in de Koran vormt geen enkele reden om dit toe te staan. Wanneer gaan de wethouder, de minister en het parlement nu eindelijk eens het dierenwelzijn bevorderen en deze bizarre  massamoord verbieden?

Hoogachtend,

Alphons Mantel

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply