Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Handen af van de zwaan (petitie)
Categories: Algemeen

 

15466_740081692750108_4493429853671224561_n (1)

 

foto van Renée Lukken.

Wil iedereen dit a.u.b. delen en tekenen?

Marcel Vriesema, een echte dierenvriend heeft een zieke zwaan in huis genomen toen niemand het dier kon helpen. Hij is heel vaak met dit dier naar de dierenarts geweest op eigen kosten. De zwaan is nog herstellende, maar door de goede medische verzorging gaat dit de goede kant op. De dierenarts is dan ook nauw betrokken.

Hij plaatst regelmatig updates over de zwaan op een Facebook dierenvrienden groep. Nu stond onlangs ineens de Landelijke inspectie dienst Dierenbescherming bij hem op de stoep.

Ze waren van mening dat de zwaan afgemaakt moet worden en wilden hem in beslag nemen. Marcel heeft geweigerd en ze zijn uiteindelijk vertrokken. Maar nu is het wachten op het vervolg..

Marcel is een petitie gestart als laatste redmiddel voor de zwaan. Hier kun je tekenen :

http://www.petities24.com/handen_af_van_de_zwaan_dierenbescherming

Help mee en teken!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Handen af van de zwaan (petitie)”

  1. bert (maathuis) schreef:

    Almelo VRIJ en de dieren VRIJ!

    Hoeveel vertrouwen roept een dierenbescherming op met dergelijk optreden?

    Kan het ook anders? Laat Dierenbescherming Almelo svp reageren! Want wat is jullie het vertrouwen van de burgers in de Dierenbescherming waard? Wat is jullie mening in dezen?

Leave a Reply