Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Kertstpakket voor Poco en Hope

 veronica2

 Willey van de stichting steunpunt voor dieren neemt de tas met kerstpakketjes in ontvangst

 

De Partij Vrij Almelo verleent steun aan instellingen en organisaties die tot doel hebben dieren in Nederland een dierwaardig bestaan te geven. Dieren, die op welke wijze dan ook zwerven, verwaarloosd en/of gewond zijn geraakt, verdienen onze steun. Er is wereldwijd nog heel veel gruwelijk dierenleed. Misstanden op gebied van dierenleed moeten stoppen. Ook internationaal, waar landelijke wetgeving niet voldoende is. Wij zijn van mening dat de overheid instantie’s niet genoeg ondernemen en nog steeds veel fouten maken.

Steunpuntvoordieren.nl is zo’n organisatie. Deze stichting stelt zich ten doel met behulp van voornamelijk vrijwilligers om dieren in Nederland een dierwaardig bestaan te geven, hulp te verlenen aan zieke en oude dieren, het beschermen van de rechten van dieren, het onder aandacht brengen van de wrede behandeling van dieren. De strijd tegen mishandeling, verwaarlozing en het broodfokken van dieren aangaan, geen euthanasie voor een ouder en/of gezond dier toepassen, dieren socialiseren en ze een nieuwe thuis bezorgen, ook oudjes.

De doelstelling van de stichting is ook  voorlichting te geven over de positieve effecten die huisdieren hebben op het leven en welzijn van mensen. Die positieve effecten zijn er, dat is wel gebleken uit wetenschappelijk onderzoek. Daarbij werd aangetoond dat het bezit van een huisdier een gunstige invloed heeft op de gezondheid van de eigenaar. Het betreft hier zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid.

Als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet om dierenleed te bestrijden overhandigde de Partij Vrij Almelo speciaal met het oog op de dagen van bezinning een kerstpakket voor de honden Poco en Hope.

http://www.steunpuntvoordieren.nl/

 

kerstpakket

10822622_1513738755552850_654542628_n

10850515_1513738645552861_1676559008_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Kertstpakket voor Poco en Hope”

  1. H.Koos schreef:

    Hulde voor mensen die zich het mishandelen, verwaarlozen en dumpen van dieren aantrekken.

Leave a Reply