Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Omheind hondenspeelveld Schelfhorstpark

 

logo

 

Vereniging Partij Vrij Almelo (PVA)

De Havik 29

7609 EA Almelo

Tel. 06-53 87 85 57

 

Fractievoorzitter PVA

Harry de Olde

Tel. 06-34 91 48 21

 

Almelo, 16 december 2014.

 

Onderwerp: Omheind hondenspeelveld Schelfhorstpark

 

Geachte mevrouw Poitz,

 

Naar aanleiding van uw mail van 8 december omtrent het aanleggen van een omheind uitlaatgebied in het Schelfhorstpark te Almelo delen wij u als Partij Vrij Almelo, hierna te noemen PVA, het volgende mede:

 

De PVA heeft zich altijd sterk gemaakt voor dierenwelzijn in het algemeen en in het bijzonder voor dierenwelzijn in de gemeente Almelo.

Mede dankzij onze partij is er tijdens deze raadsperiode een wethouder dierenwelzijn in Almelo aangesteld. In uw mail verwijst u al naar een overleg met wethouder mevrouw ten Seldam, verantwoordelijke voor dierenwelzijn binnen de gemeente Almelo.

 

PVA vind uw initiatief om te komen tot een omheind hondenspeelveld in het Schelfhorstpark dan ook zeker van deze tijd en wij zullen uw pogingen hiertoe dan ook zeker ondersteunen en toejuichen.

 

Liever zouden wij zien dat uw initiatief tot het komen van omheinde speelvelden breder gedragen wordt door gemeente, bedrijven en via burgerparticipatie zodat er meer veldjes zullen komen in Almelo. Dit zodat in elke wijk honden vrij en zonder gevaar voor eigen welzijn en dat van alle inwoners van Almelo kunnen spelen.

 

Hopende op een spoedig realiseren van deze veldjes, teken ik,

 

Namens de Partij Vrij Almelo

Harry de Olde  (Fractievoorzitter)

 

speel

Situatie Almelo Schelfhorstpark

 

juiste kleuren uitlaatgebied mail (1)

Beoogde locatie hondenspeelplaats (links omlijnd)

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply