Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Ben Wok (begrip in Almelo) moet noodgedwongen sluiten

foto7

Ben Wok ‘N Go is nieuw in Almelo en is gestart in 2009. Wij zijn gelegen in het centrum van Almelo, dichtbij de uitgaansgelegenheden. Met ruime openingstijden in de avonduren kunt u bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd. Wij heten u van harte welkom staat op de website van Ben.

Maar Ben Wok die een begrip in Almelo is moet noodgedwongen haar deuren sluiten. Inzet zou een verschil van mening zijn met de gemeente over vergunningen voor o.a. lossen en laden en plantenbakken. Die zijn er blijkbaar niet, maar de zaak is al wel sinds 2009 open. Ben kreeg daarom diverse boetes opgelegd die hij niet kan betalen en dus moet Ben dicht. Eigenlijk wil Ben helemaal niet dicht want waar moeten dan al die mensen heen die steeds weer bij Ben langskomen?

Enfin, Ben wordt waarschijnlijk het zoveelste slachtoffer van onbegrip en dit is niet uniek voor Almelo. Hoe dat vergunningenproces is verlopen, zou op heel veel andere plekken ook zo verlopen zijn. De gemeente heeft volgens het boekje gewerkt. Maar wij denken dat de ambtenaren zich onvoldoende afgevraagd hebben of de boodschap van Ben echt goed aangekomen is. Werkelijk bizar om een hardwerkende ondernemer het leven zuur te maken!!!’

Wordt vervolgd…

foto6

foto3

foto5

foto1

foto2

foto6

Stem of voeg toe aan:

4 Comments to “Ben Wok (begrip in Almelo) moet noodgedwongen sluiten”

  1. Marko schreef:

    Ik weet overal van. Ik kreeg ook van die toren hoge rekeningen omdat ik vlaggen aan mijn winkel had. Ben klaar met Almelo. Nu fijn in Nijverdal met de zaak. Geen gezeur. Hier gunnen ze de ondernemer wat. Laat Almelo fijn leeg lopen. Ze sporen hier niet.

  2. yzk schreef:

    vieze flikkers kanker gemeente

  3. Tsja schreef:

    PVA misschien even navragen waarom de boetes zijn uitgeschreven, laden en lossen op tijden waarop het op die plek niet is toegestaan… Parkeren buiten de daarvoor bedoelde vakken… Als meneer Benson de geldende regels aan de laars lapt is het toch zijn eigen schuld en ja de zware mishandeling… Inrijden op een ambtenaar in functie en die daarbij raken en doorrijden na het voorval … Is zware mishandeling nog licht bestraft volgens mij het had ook wat anders kunnen zijn

  4. hmm schreef:

    Tja, dat krijg je ervan als je een hardwerkende man het leven zuur maakt

Leave a Reply