Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nieuwjaarsreceptie MFA Centrum ’t Dok

dok1

 

Vandaag, zaterdag 3 januari werd er in MFA Centrum ’t Dok een gezellige Nieuwjaarsreceptie gehouden van 16.00 tot 18.00 uur. Bij de receptie die bedoeld was voor bewoners en winkeliers van de Almelose binnenstad waren ook leden van de Partij Vrij Almelo aanwezig.

 

dok8

 

dok3

 

dok9

 

dok7

 

dok10

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply