Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nieuwjaarsreceptie Stichting Huurdersbelangen Beter Wonen

 

00001

 

Tradities moet je koesteren, zeker de altijd gezellige nieuwjaarsrecepties van Beter Wonen. Woensdagavond 7 januari vormde hierop geen uitzondering. Gezellig was het en gezellig bleef het in de volle kantine van Beter Wonen aan de Klimopstraat 2 a te Almelo. Er werden vele handen geschud en getoast op het nieuwe jaar.

Voorzitter Anne Lambeek hield een prachtige toespraak en blikte terug op het afgelopen jaar en nam alvast de aanwezigen mee naar wat 2015 allemaal in petto heeft. De Almelose woningcorporatie Beter Wonen wil zich, de komende tijd vooral inzetten voor de eigen stad. 

Een stad waar het bruist en goed toeven is als het aan directeur Peter van der Hout ligt. Zoals elk jaar bezoeken ook leden van de gemeenteraad waaronder de Partij Vrij Almelo de nieuwjaarsreceptie van de SHBW. Zelfs wethouder Claudio Bruggink kwam langs en prooste vrolijk mee op het nieuwe jaar 2015.

 

00002

 

00004

 

00006

 

00007

 

00005

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply