Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Opiniepeilingen aanwinst voor de democratie
Categories: Verkiezingen

pot

 

Peilingen zijn misschien niet het ideale middel, maar vooralsnog de best beschikbare optie.

(Winston Churchill)

peiligpvv

Opiniepeiling Maurice de Hond: Bij elke oprisping komende uit het islam stijgt de PVV weer wat.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply