Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Groot Almelo’s bedrijf sponsort meubelen voor Nieuw te bouwen Dieren Welzijn Centrum

1900

 

Groot Almelo’s bedrijf schenkt diverse meubelen waaronder tafels, stoelen, kasten en banken aan het nieuw te bouwen Dieren Welzijn Centrum Almelo.

Een groep bevlogen en gedreven mensen, waaronder vele scholieren die zich graag willen inzetten voor het goede doel, een nieuw dieren zorg centrum in Almelo waren vanmorgen al vroeg op pad om mee te helpen de gratis geleverde meubelen die gesponsord zijn door een groot Almelo’s bedrijf in een door de firma Bolk Transport beschikbaar gestelde vrachtwagen te laden.

2100

8888

2300

2200

2222

1800

1111

1700

Op weg naar de opslagruimte die ons gratis ter beschikking wordt gesteld door Soweco Almelo

 

2600
2900

3000

3100

4444

2700

 

Wilt u ook vanuit uw bedrijf of particulier producten sponsoren die de vrijwilligers van de stichting kunnen gebruiken om een uniek Almeloos project, het verwezenlijken van een nieuw Dieren Welzijn Centrum dan horen zij dat natuurlijk dat graag!

Wilt u graag geld inzamelen voor deze stichting? Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn. Zij denken graag met u mee en willen hier graag met u verder over praten. Neem gerust contact op met deze dier vriendelijke mensen.

Wij kunnen het niet alleen…..We doen het samen!!

 

Het nieuwe Dieren Welzijn Centrum

Het nieuwe, moderne nog te bouwen Dierenopvangcentrum gaat ruimte bieden voor mens en dier. Naast de opvang van jaarlijks enkele duizenden dieren biedt het centrum een uitgebreid dienstenpakket dat uitstekend aansluit bij de veranderende omgang met dieren in onze samenleving.

Dierenkliniek

Aan het centrum wordt een dierenkliniek verbonden, zodat medische zorg voor de dieren gewaarborgd is. De dierenarts onderzoekt alle asieldieren met regelmaat, geeft hen eventueel medicatie en voorziet elk dier van een chip.

Minima

Tijdens speciale spreekuren kunnen mensen met een minimum inkomen hun dieren tegen minimale kosten medische hulp bieden.

Ouderen

Steeds vaker komen ouderen in een bejaarden- of verzorgingstehuis terecht waar ze hun geliefde huisdier niet mee mogen nemen. Ook voor ouderen die wel een huisdier hebben is extra hulp soms gewenst. Het centrum biedt hiervoor diverse projecten zoals:

– Ontmoetingsplek voor ouderen en asieldieren.
– Tijdelijke hulp bij de verzorging van dieren.
– Hulp bij het adopteren van een dier uit het opvangcentrum.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Groot Almelo’s bedrijf sponsort meubelen voor Nieuw te bouwen Dieren Welzijn Centrum”

  1. Jansema schreef:

    Weer een mooi succes voor de dierenstichting zo te zien willen de burgers en het bedrijfsleven van Almelo allemaal wel dat dat centrum er komt. Het is nog nooit vertoont een mooi centrum bouwen met gesloten beurs. Nu moet alleen de gemeente Almelo nog over de brug komen met een mooie lokatie die ze ter beschikking stellen aan de stichting. Dan kan het echte werk beginnen.

Leave a Reply