Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het lijkt verdomme iedere week wel raak
Categories: Veiligheid

 

Agressie en mishandeling zijn al jaren bijna dagelijkse kost in Nederland

 

Nu is het weer in Krommenie dat een hele klas het nodig vindt een 15-jarige jongen bewusteloos te trappen.

Dit soort filmpjes moeten haast we de Nederlandse jeugd op z’n aller-, allerlelijkst tonen. Als een stel piranha’s stort een hele klas vol opgefokte terreurpubers zich bovenop één jongen en weten hem uiteindelijk bewusteloos te trappen:

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/video-schokkend-klas-vol-kopschoppers-nemen-15-jarige-jongen-te-grazen/#more-104164

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply