Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
SPOOKAMBTENAAR DRONTEN IS ZELDZAAM EXEMPLAAR
Categories: Algemeen

een

 

Zeldzaam maar nog niet uitgestorven: de spookambtenaar. De gemeente Dronten lijkt er een in dienst te hebben. Veertien jaar geleden kreeg een medewerker daar op eigen verzoek ontslag. Maar deze persoon ontvangt nog steeds een maandelijks bedrag van de gemeente. Volgens Evert Verhulp, hoogleraar arbeidsrecht, kwamen deze lucratieve constructies vroeger nog wel eens voor. Anno 2015 is dit echt een uitzonderlijk geval.

 

Kijk op:  http://www.binnenlandsbestuur.nl/ambtenaar-en-carriere/nieuws/spookambtenaar-dronten-is-zeldzaam-exemplaar.9464890.lynkx

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply