Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Weer duizenden spookstemmen. Tijd om het rode potloodje af te schaffen

 

stem

 

We kunnen beter elektronisch gaan stemmen.

Ik ben een trouwe stemmer; ik ga altijd stemmen als ik de kans krijg. Daar heb ik twee redenen voor. 1. voor dat recht zijn mensen gestorven, en 2. ik wil invloed uitoefenen met mijn stem. Helaas is mijn stem bij de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen –glansrijk verloren door de coalitie – niet gewoon één stem waard. Hoe dat komt? Door duizenden spookstemmen. Zie bijvoorbeeld wat er in Gelderland is gebeurd, via De Gelderlander:

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/03/weer-duizenden-spookstemmen-tijd-om-het-rode-potloodje-af-te-schaffen/

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply