Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Woningbouw Indiëterrein Almelo officieel begonnen

 

c8

De bouwplaats op het Indiëterrein

 

Op vrijdag 6 maart is dan echt gestart met de bouw van de eerste woningen op het Indië terrein. Na een gedegen voorbereiding is  begonnen met de boorpalen fundering voor de eerste woningen. De officiële opening is gedaan door wethouder Claudio Bruggink en twee toekomstige bewoners die samen via een mobiele kraan het beton gingen storten voor hun nieuwe huis.

Nu de woningmarkt aantrekt begint Ter Steege met woningbouw op het Indiëterrein in Almelo. Er kan straks gewoond worden op de plek waar vroeger de weefgetouwen van Ten Cate stonden. Het culturele erfgoed en monumentale bomen vormen de basis voor het nieuwe gebied.

Naast vrije sector bouwkavels, gaan binnenkort de bouwplannen voor 2^1 kap en rijwoningen in verkoop. Ook komen er huurwoningen. Op deze wijze worden alle marktsegmenten bediend. Het terrein is bouwrijp gemaakt, waaronder ook de belangrijke ontsluitingsweg aan noord/oost kant; de burgemeester Schneiderssingel.

Hiermee is de ontsluiting van Indie vanuit het centrum optimaal.

De Partij Vrij Almelo was ook bij de opening aanwezig en schoot onderstaande foto’s.

c2

 Wethouder Bruggink met links de heer Ter Steege

 

c1

 

c5

 

c6

 

c10

 De eerste bloemen worden gezaaid

 

c13

 

c12

 Ook Bert Hummels is aanwezig

 

c11

 

c9

 De oude fabriek van Ten Cate

 

c4

 

c20

Het toekomstig plan in beeld

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply