Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Verruiming lokale belastinggebied (Draait de burger er voor op?)

IMG_0040-600x507

INKOMSTEN GEMEENTEN MOETEN OMHOOG

 

11 september 2013

Het lokale belastinggebied moet worden verruimd. Alleen dan kunnen gemeenten de financiële risico’s afdekken die ontstaan na de decentralisaties jeugdzorg, langdurige zorg en werk. De verruiming moet per 2015 een feit zijn.

http://www.binnenlandsbestuur.nl/financien/nieuws/inkomsten-gemeenten-moeten-omhoog.9098337.lynkx

 

09 april 2015

http://www.cpb.nl/persbericht/3215666/cpb-workshop-over-verruiming-van-het-lokale-belastinggebied-uitnodiging-voor-jou

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply