Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het gebruik van de magnetron. Een recept voor ziekten en… (ingezonden)
Categories: Veiligheid

magnetron

 

In vele keukens en restaurants wordt nog gebruik gemaakt van de magnetron. Inderdaad, het is makkelijk. Snel even opwarmen en dan aan tafel……….

De magnetron werkt door middel van microgolven. Deze microgolven wekken elektromagnetische straling op. Deze stralen worden door het voedsel geleid waarbij het water sterk gaat trillen. Hierdoor ontstaat warmte. Je zou verwachten dat er niet meer gebeurt dan het snel opwarmen van het voedsel. Echter, een groot aantal studies hebben de schadelijke effecten van de microgolven in de magnetron aangetoond.

Een greep uit de negatieve effecten van het gebruik van de magnetron:

Lees verder:

Het gebruik van de magnetron. Een recept voor ziekten en …

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply