Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Leefbaarheid en veiligheid (raadsvergadering 23-06-2015)

 

HondenpoepNL-poep-tegel

 

De fractie van de Partij Vrij Almelo (PVA) heeft een initiatiefvoorstel ingediend waarin het college de opdracht krijgt het hondenbeleid van de gemeente Almelo te herzien. Bij deze herziening moet de V-strategie zoals die is ontwikkeld door de initiatiefnemer van de website hondenpoep.nl het uitgangspunt zijn.

Tijdens dit politiek beraad wordt deze V-strategie toegelicht door de initiatiefnemer van hondenpoep.nl.

Vervolgens is er gelegenheid tot discussie over het initiatiefvoorstel.

Geïnteresseerden en betrokkenen zijn van harte welkom als toehoorder, kunnen vragen stellen en aan de discussie deelnemen.

Initiatiefvoorstel hondenbeleid PVA (1) (2)

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply