Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
NADEELGEMEENTEN (WAARONDER ALMELO) PIKKEN KORTING GEMEENTEFONDS NIET
                                                                                                          
bbb

Achttien gemeenten lopen te hoop tegen de nieuwe verdeling van de algemene uitkering door het rijk. De budgetkorting van ruim 25 procent die ze voor hun kiezen krijgen, zijn dermate fors dat een verantwoorde uitvoering van taken op het gebied van jeugd, werk en zorg in gevaar komt.

Lees verder:

Nadeelgemeenten pikken korting gemeentefonds niet …

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply