Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Vijfde Slingerbeurs wederom succes

??????????????
                                              
Op de beursvloer gaan maatschappelijke intstellingen en bedrijven elkaar ontmoeten. Vraag en aanbod komt bij elkaar.
Bedrijven presenteren het aanbod op hun stand. Instellingen c.q. vragers bekijken bij welk bedrijf zij hun vraag neer kunnen leggen. Hierbij worden zij geholpen door echte hoekmannen. Elke match wordt door een notaris vastgelegd. Door een matchgeluid is ellke match, zichtbaar/hoorbaar. 
                              
Lokale maatschappelijke instanties kijken of zij het aanbod van de bedrijven kunnen gebruiken. Zodra twee partijen elkaar in vraag en aanbod hebben gevonden, spreken we van een match. Stichting De Slinger matcht het hele jaar door, maar tijdens De Slingerbeurs gebeurt het live. Letterlijk een levendige handel tussen vraag en aanbod dus. Deelname aan de slingerbeurs is geheel kosteloos
                                                      
Doel van de beursvloer is om matches tot stand te brengen.  Bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en individuen kunnen een oproep plaatsen voor menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten, creativiteit en munten. Wat de één over heeft of graag wilt bieden, is voor de ander zeer gewenst! 
                                 
Er waren 40 aanbieders waarbij in totaal 136 matches ontstonden ter waarde van 122.000 euro. 
                                           

??????????????

 

??????????????

 

??????????????

De stichting Help Nieuw Dierenasiel Almelo bracht ook enkele matches tot stand

 

??????????????

 

??????????????

Ook Petros Margosyan, Almelo’s beeldend kunstenaar was als aanbieder aanwezig

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply