Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zo veel asielzoekers moeten nog een huis krijgen in jouw gemeente

 

Nederland

Nederland met al haar provincies

 

Asielzoekers die een verblijfsvergunning hebben, moeten uit hun asielzoekerscentrum verhuizen naar een gewone woning. Gemeenten moeten daarvoor woonruimte beschikbaar stellen, maar lopen daar vaak mee achter. Bekijk hoeveel mensen met een verblijfsvergunning dit jaar nog in jouw gemeente moeten komen wonen.

Lees verder:

Zo veel asielzoekers moeten nog een huis krijgen in jouw …

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply