Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
AMBTENAREN NIET UITGERUST TERUG VAN VAKANTIE
Categories: Algemeen

 

vet

 

Met zijn tweeën over de Route du Soleil naar een sfeervol huisje ergens in de Franse campagne. Zo ziet de vakantie van de gemiddelde gemeenteambten eruit. Desondanks blijken vier op de tien ambtenaren bij thuiskomst niet uitgerust te zijn.

Lees verder:

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “AMBTENAREN NIET UITGERUST TERUG VAN VAKANTIE”

  1. Hendrik schreef:

    Hoe kan dat? Ambtenaren slapen toch altijd !

Leave a Reply