Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gemeenten verdienen miljoenen aan inzameling oude kleding
Categories: Algemeen

kleren

 

Elk jaar geven Nederlanders circa 90 miljoen kilo aan oude kleding weg aan liefdadigheidsinstellingen. Maar wie dacht dat dat alleen naar de filantropische instellingen gaat, heeft het mis. Gemeenten hebben namelijk de oude-textielmarkt ontdekt als inkomstenbron.

Lees verder:

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply