Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
GRATIS PARKEREN IN BINNENSTAD IS BETER VOOR WINKELS

 

al

Almelo binnenstad

 

Gemeenten zouden perioden moeten invoeren met gratis parkeren in de binnensteden. Dan komen er weer meer mensen op de winkels af. Dit zegt retaildeskundige en bijzonder hoogleraar Cor Molenaar maandag in een interview metDe Telegraaf.

Lees verder:

http://www.binnenlandsbestuur.nl/financien/nieuws/gratis-parkeren-in-binnens
tad-is-beter-voor.9484322.lynkx

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “GRATIS PARKEREN IN BINNENSTAD IS BETER VOOR WINKELS”

  1. Hendrik schreef:

    Helemaal mee eens !!

Leave a Reply