Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
MAN NEEMT GEHANDICAPTE HOND MEE IN DOOS
Categories: Sociaal

 

honddoos2-600x257

 

Je kunt je gehandicapte hond natuurlijk een spuitje geven, of gewoon overal mee naar toe nemen in een doos op wieltjes zoals deze baas. De hond in kwestie is 16 en slecht ter been.

Deze man houdt duidelijk zielsveel van zijn hond.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply