Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Parkeeroverlast bewoners Drakensteyn

 

12

 

Geachte fractie,

Waarom moeten de bewoners van Drakensteyn uit het Almelo’s dagblad lezen dat de huisartsen praktijk de hoed wordt uitgebreid. Er is geen overleg geweest tussen de bewoners en de huisartsenpraktijk. Het wordt hier dan nog drukker, we kunnen vaak onze eigen auto niet kwijt. De overlast door het verkeer wordt dan nog groter. Daarbij zouden wij graag willen dat er meer parkeerplaatsen bij komen.

Nu gaan er 9 weg en komen er 13 bij, dat is veel te weinig. Wij zouden ook graag zien dat er een gele streep voor de woningen op de beganegrond komt, zodat de auto’s niet voor de deuren van de woningen worden geparkeerd.

De parkeer overlast is hier heel groot en de mensen kijken niet waar ze de auto neerzetten.

 

Met vriendelijke groeten,

bewoners Drakensteyn

 

11

 

10

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Parkeeroverlast bewoners Drakensteyn”

  1. Hendrik schreef:

    Ik dacht dat Drakesteyn het buitenverblijf van onze koninklijke familie was of is dit ‘buitenverblijf’ vernoemd naar de bastaardbroer van Mr. A.W. Lier die in Almelo woont?

Leave a Reply