Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
CBS – CBS: Meer overledenen, minder geboortes – Persbericht

cbs

 

Persbericht, donderdag 13 augustus 2015

De Nederlandse bevolking is in de eerste helft van 2015 minder sterk gegroeid dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral de natuurlijke groei was laag: het afgelopen half jaar werden er minder kinderen geboren terwijl er meer mensen stierven. De immigratie bleef relatief hoog, waardoor de bevolking met bijna 22 duizend mensen groeide. Dit meldt CBS.

Lees verder:

http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/themas/bevolking/publicaties/artikelen/archief/
2015/meer-overledenen-minder-geboortes.htm

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “CBS – CBS: Meer overledenen, minder geboortes – Persbericht”

  1. Hendrik schreef:

    En dan te bedenken dat er tegenwoordig 1200 asielbezoeker per week of 60.000 per jaar binnen komen stappen dan zult U begrijpen dat er langzaam maar zeker een etnische zuivering in Nederland plaatsvindt !

Leave a Reply