Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Opening Heracles Almelo

 

??????????????

 

Zondag 16 augustus 2015 is een historische dag in de reeds meer dan 112-jarige geschiedenis van Heracles Almelo. Na vele jaren van voorbereidingen en een meer dan intensieve bouwperiode was het dan zover.

Vandaag werd het indrukwekkende stadion in gebruik genomen met de eerste thuiswedstrijd in dit seizoen tegen N.E.C. uit Nijmegen.

Heracles won deze wedstrijd met 3-0 van N.E.C.

Een extra felicitatie waard dus…..

 

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

v28

v29

??????????????

Foto’s PVA

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Opening Heracles Almelo”

  1. Hendrik schreef:

    Alleen het idee om een apart vrouwenvak in te richten in het Heracles Stadion vind ik wat merkwaardig…..

Leave a Reply