Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Tien jaar lang lag deze hond aan de ketting, nu proeft hij voor het eerst van vrijheid
Categories: Sociaal

 

media_xll_7921818

Na tien jaar lijden krijgt ‘Rusty Diamond’ eindelijk een beter leven. © videostill.

 

De hond leek niet erg speels toen Jared Piper hem voor de eerste keer zag in een tuin in de Amerikaanse staat Arizona. Niet moeilijk, hij lag zielig aan een ketting en blafte op iedereen. Op een dag besloot de man om halt te houden en kennis te maken. Het betekende de redding voor ‘Rusty Diamond’ uit zijn erbarmelijke situatie.

Lees verder:

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Tien jaar lang lag deze hond aan de ketting, nu proeft hij voor het eerst van vrijheid”

  1. Robin schreef:

    Heel mooi. En dat te lezen op de site van de Partij Vrij Almelo nog beter. Goed werk!

Leave a Reply