Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
VNG VREEST OPLOPENDE WACHTLIJSTEN SOCIALE HUUR
Categories: Sociaal

 

huur

 

Ongeveer de helft van de woningcorporaties verwacht problemen met de beschikbaarheid van sociale huurwoningen, zo blijkt uit een enquête. De VNG erkent het probleem en waarschuwt daarom gemeenten.

Lees verder:

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “VNG VREEST OPLOPENDE WACHTLIJSTEN SOCIALE HUUR”

  1. Hendrik schreef:

    Dat is niet zo moeilijk. Als er elke week 1200 migranten binnen komen zakken krijgen deze vanzelf een urgentieverklaring voor een sociale huurwoning ten koste van de eigen autochtone woningzoekende. Wat dat betreft slaat de VNG met deze conclusie de spijker op zijn kop !

Leave a Reply