Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Aantrekkelijke stad Almelo

 

f35

 

De fietssnelweg is een belangrijke pijler in de mobiliteitsvisie. Door een goede en aantrekkelijke regionale fietsverbinding wordt het fietsgebruik gestimuleerd. Bij uitstek is dit een regionaal project. Het oorspronkelijke regionale Masterplan is uit 2009. Het (hoofd)tracé van de fietssnelweg F35 is eind 2014 geactualiseerd vanwege wijzigingen in de lokale ruimtelijke ontwikkelingen in diverse gemeenten. Deze actualisatie moet door iedere gemeente voor haar grondgebied worden vastgesteld. Ook het Almelose tracé is enigszins gewijzigd. De raad wordt via een fotopresentatie geïnformeerd over de stand van zaken en over de wijzigingen in het oorspronkelijke tracé.

 

Lekker op de fiets door Almelo zonder uit te hoeven kijken voor auto’s, brommers of zelfs maar een voetganger?

Cykelslangen ofwel Fietsslang is de naam van een opvallende nieuwe fietsverbinding in Kopenhagen. Een vier meter breed fietspad dat zich over 220 meter zo’n 5,5 meter boven het havengebied voort slingert.

Toch een soort (mono) rail door Almelo?

Dromen, maar…………………………..

 

Kopenhagen opent fietssnelweg hoog boven de grond

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply