Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Geen wilde dieren meer in het circus

 

gef

olifant

Eindelijk is het dan zo ver !!!!

 

Hiep, Hiep, Hoera – “Wilde Dieren de Tent Uit”, van harte gefeliciteerd !

Graag willen wij, alle medewerkers en alle andere betrokkenen bij “Wilde Dieren de Tent Uit” van harte feliciteren met jullie fantastische behaalde succes.

De samenwerking met jullie en leden van  de “Partij voor de Dieren” hebben wij als zeer plezierig ervaren in de strijd tegen dierenleed. Een groot succes behaalden we met de aangenomen PVA motie voor een verbod op circussen met wilde dieren in Almelo.

Maar er zijn nog veel te veel dieren in Nederland die een buitengewoon beroerd leven hebben. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren.

Dus blijven we vechten voor een betere toekomst voor alle dieren in nood.

 

Wij wensen jullie een hele fijne viering toe. 

 

Wilde Dieren de Tent Uit, voor een circus zonder wilde dieren

 

Geen wilde dieren meer in het circus | Partij Vrij Almelo

 

Gemeente Almelo ondertekend voorstel verbod wilde dieren …

 

Circus met wilde dieren voortaan taboe in Almelo | Partij Vrij

 

Wilde Dieren de Tent Uit, voor een circus zonder wilde dieren

 

Partij Vrij Almelo neemt actie Partij voor de Dieren over

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply