Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
LIVE. GeenPeil knalt naar historisch referendum

 

Success

Van Harte gefeliciteerd allemaal! wat een geweldig resultaat 🙂

Tekenen kan nog tot 23:00 uur vanavond.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “LIVE. GeenPeil knalt naar historisch referendum”

  1. Robin schreef:

    Zo zie je maar weer. De politiek moet wel luisteren naar het volk. Goede zaak

Leave a Reply