Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Waarom accepteren we dat zorgverzekeraars 1,4 miljard te veel premie van ons genomen hebben?
Categories: Sociaal

 

pil

 

De Nederlandse zorgverzekeraars hebben in 2014 een winst gemaakt van 1,4 miljard euro.

De burger is verplicht zich voor zijn ziektekosten te verzekeren bij particuliere verzekeraars, daardoor heeft de overheid er voor gezorgd dat meer dan 40 miljard aan premie-inkomsten per jaar terechtkomt bij deze bedrijven! Er bestaat voor ons geen mogelijkheid als verzekerden een eis te stellen aan deze zorgverzekeraars, zoals bijvoorbeeld de vakbonden looneisen kunnen stellen aan de werkgevers.

De zorgverzekeraars maakten over 2014 1,4 miljard euro winst.

Dat betekent dat zij zelfs na aftrek van de topsalarissen van het management en de kosten van de jaarlijkse exorbitante reclamecampagnes winst over houden. Dat is ons geld. Blijkbaar hebben wij met z’n allen 1,4 miljard te veel premie betaald. Wanneer wordt dit bedrag aan ons teruggestort?

De overheid blijft ons belazeren!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply